Google Earth

Títol: Google Earth


Idioma: Català


Nivell educatiu: 2n cicle


Contingut: Comunitats autònomes i províncies d'Espanya


Adreça: http://www.google.es/intl/es/earth/index.html

Estratègies didàctiques: Transmissió de continguts i tècniques col.laboratives

Aplicació didàctica:


Durant la primera sessió vàrem utilitzar el google earth a la pissarra digital per identificar Espanya, a més d'identificar els diferents continents i altres païssos (de les diferents nacionalitats que hi ha al grup-classe).
A la segona sessió varen fer una fitxa on se'ls demanava que trobassin mitjançant google maps individualment una ruta que passàs per una sèrie de ciutats (capitals de província). Durant el cap de setmana a casa han d'intentar trobar una sèrie de llocs emblemàtics de l'Estat i alguns que els interessin a ells, utilitzant el google maps.
A la pissarra digital miram la previsió del temps per aquest dies i cecam el lloc on farà més fred. Identificam algunes províncies que ja coneixem i com a activitat cercam les ciutats ie ls camps de futbol dels equips de primera divisió (amb el google earth).
Avui hem fet un joc en el que intentàven cercar per parelles i amb un ordenador per parella un lloc amb un temps determinat. El qui ho trobava guanyava un punt.


Avaluació: Clara i concreta.


Valoració: A l'àrea de Medi crec que és un recurs força interessant a l'hora d'estudiar geografia, i a més arrel d'aquesta pràctica vàrem decidir que també ho podríem utilitzar a Matemàtiques per a fer canvis de mesures i càculs de distàncies. Va esser tambè força engrescador quan els hi vaig demanar que cercassin el pati de l'escola vist des de el cel. En general és un bon recurs per aquesta aplicació en concret.

Inconvenient; has d'instal.lar el google earth a cada ordinador per poder utilitzar totes les seves aplicacions.


Imatge: 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.