La motxilla (treballam les fraccions)

Títol: blogger
Idioma: Català
Nivell Educatiu: Primària, Tercer Cicle de Primària i concretament, 6è
Àrea: Totes les àrees.
Continguts: És un blog que anam ampliant així com anam entrant en coneixement sobre l´ús d'aquesta aplicació. Vam començar tenint una agenda que poguéssim consultar en qualsevol moment, per mirar els deures i les dates d'examens i treballs. Anam introduïnt també els diferents treballs que realitzam a classe.
Estratègies didàctiques: transmetre continguts, utilitzar tècniques col·laboratives i també utilitzam el treball individual.

Aplicació didàctica: Aquest blog ens serveix com a enllaç entre la classe i casa, ja que tant l'alumnat com els pares poden consultar en tot moment el que es fa o s'ha de fer a casa.
Cada dia l'actualitzam per poder tenir al dia la taula dels deures, normalment ho feim a l'última hora, els encarregats de material de la classe.
Varem començar a principi de curs, i a poc a poc, hem anat introduïnt elements al blog, pàgines per a cada assignatura on hi penjam treballs que feim a classe i/o enllaços interressants per ampliar o ajudar a entendre els continguts treballats a classe.
Feim els grups de manera que siguin heterogenis i que es puguin ajudar uns amb els altres, ja sigui per a fer els treballs sobre els continguts o bé per treballar sobre el blog.
No s'hi planteja avaluació.
Valoració: És molt útil, encara que necessitam conèixer més sobre el seu ús. És molt motivador ja que els agrada veure les seves activitats penjades i poder-les mostrar a les famílies. En quan als pares, els és molt útil per tal d'anar controlant el què fan els fills/es, ja que poden veure els deures que tenen i els examens. La seva acceptació ha estat molt bona.
Imatge:
Blogger

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.