BIOGRAFIA AMB GOOGLE DOCS

FITXA DE L’ACTIVITAT

Títol: Biografia
Àrea: Llengua catalana i castellana.
Contingut
: Expressió escrita
Nivell educatiu: 3r cicle EP
Llengua: Català
URL: https://accounts.google.com/ServiceLogin?service=writely&passive=1209600&continue=https://docs.google.com/%23&followup=https://docs.google.com/&ltmpl=homepage
Descriptors: correu, documents compartits
Estratègia didàctica: Es tracta de la composició de textos d'informació a partir dels mitjans de comunicació social.
A través dels microportàtils i de manera individual el que fan en primer lloc , a través de la xarxa, és cercar informació sobre la vida d'alguna persona, en el nostre cas fou d'un esportista d'elit (prèviament i tot el grup classe havíem comentat qui eren les persones proposades). Una vegada cercada la informació elaboren la seva biografia a través del recurs
"documents" del correu gmail (el qual tenen com a grup classe). De manera que queda guardat el document a la xarxa , i de qualsevol lloc es pot tornar a obrir per acabar o revisar per part seva o corregir per part de la mestra.
Model d’avaluació: Clara i concreta. La mestra corregeix una per una les biografies (amb l'alumne davant o a distància) i per acabar entre tots comentam que han après d'aquests personatges.
Valoració:
El fet d'utilitzar l'ordinador per fer l'expressió escrita i deixar-los cercar la informació a la xarxa els motiva molt meś que utilitzar la manera convencional de fer les expressions escrites.
Imatge:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.