OSSOS I MÚSCULS

FITXA DE L'ACTIVITAT
Títol: Ossos i músculs
Àrea: Coneixement del Medi
Contingut: Ossos i músculs del cos
Nivell educatiu: 3r cicle de Primària
Idioma: Català
URL:http://clic.xtec.cat/db/act_es.jsp?id=3676
Descriptors: Zonaclic-activitats óssos i musculs
Estratègia didàctica: Transmissió de contonguts i treball individual

Aplicació didàctica:
Després d´haver estudiat els óssos i músculs del cos vaig trobar que seria interesant que els alumnes treballasen les diferents parts del cos a través d´activitats interactives.
Les activitats que proposa aquesta pàgina es fan de manera individual. A mi m´interessava que els meus alumnes treballesin així perquè ells mateixos se´n adonassen si sabien els diferents noms dels músculs i dels óssos.
La primera part de les activitats tant dels músculs com les activitats dels óssos ens presenta l´activitat teòrica, on els alumnes poden memoritzar els diferents noms després hi ha diferents activitats per practicar el que s´ha estudiat a través de sopes de lletres i activitats de relacionar.
La segona part són activitats per avaluar l´aprenentatge.


Avaluació:planteja activitats però no de forma clara.Després d´haver vist el continguts els alumnes han de col·locar els noms al lloc adequat.Així i tot els alumnes si han fet les activitats bé poden saber si dominen els continguts de la unitat que es treballa.


Valoració: la meva valoració és bona ja que els alumnes no han estat perdut perquè en tot moment han sabut que havien de fer i per tant no ha hagut moltes dubtes de com utilitzar la pàgina web. A més el fet de poder utilitzar un ordinnador cada un els motiva molt i aprenen més ràpidament.
Per últim he d´afegir que a la següent de fer aquestes activitats vaig fer l´examen escrit de la unitat i he de dir que pel que fa a resultats ha estat un dels més bons.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.