EL CICLE DE L'AIGUA


Contingut que és treballa:És una activitat mitjançant una EDI podrem treballar el cicle de l'aigua.S'han Utilizant unes imatges lliures,i s'han gravat unes explicacions i s'han montat una plantilla.El resultat final és una EDI la qual podem obervar mitjançant l'hipervincle a la pàgina de ieduca.

Adreça:http://primaria.ieduca.caib.es/images/stories/recursos/activitats/aigua/edi.html

Àrea per la qual és treballa:Medi

Cicle:Segon i tercer cicle

Aplicació didàctica: És pot aplicar l'EDI als nostres alumnes de diverses maneres.Una pot ser mitjançant l'ordinador personal de cada alumne i que ell experimentin mitjançant l'EDI d'una manera dinàmica el cicle de l'aigua. Aquesta EDI la utilitzaré després d'haver començat el tema 7 que du per títol l'aigua. Després d'haver explicat els tres estats de l'aigua i els canvis d'estat de l'aigua introduiré el cicle de l'aigua mitjançat l'aplicació de l'EDI. Després mitjançant l'ordinador de cada alumne deixaré que ells experimentin. Mitjançant aquesta experimentació visual els alumnes interioritzarien el cicle l'aigua. Nosaltres em recordat el cicle de l'aigua mitjançant una experimentació amb la pissarra digital.Després els alumnes han manipulat l'EDI mitjançant els seus ordinadors personals.

Avaluació: No es planteja

Valoració:Els alumnes estaven molt engrescats a l'hora d'experimentar mitjançant l'EDI ja que les noves tecnologies són més atractives que el model del llibre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.